Administratief medewerker | 24-40 uur | Soest

Administratief medewerker | 24-40 uur | Soest

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van een laadmogelijkheid voor de elektrische auto. Zowel voor de particuliere en zakelijke klant.
Een enorm groeiend bedrijf in deze nog vrij jonge branche!

Om het team te versterken zoeken zij een administratief medewerker voor 24 uur per week.
Dit kan na verloop van tijd uitgebreid worden naar een fulltime functie.

Wat ga je doen?
Nou, eigenlijk alles! Als een echte duizendpoot houd jij het kantoor draaiende. Je beantwoordt de telefoon, houdt de website up-to-date en plaatst regelmatig leuke en actuele berichten op social media over het bedrijf. Je regelt de afhandeling van orders via de webshop en houdt de algemene mail bij. Daarnaast voer je (klant) gegevens in en boek je facturen in Snelstart.
Staat er een leverancier voor de deur? Dan help je graag even mee de vracht lossen en zorg je ervoor dat de goederen op de juiste plek komen te staan. Afwisselend genoeg dus!

Wie ben jij?
Belangrijkste is dat je enthousiast bent, leergierig en flexibel. Natuurlijk heb je wel ervaring met administratie zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt. Het is een pré als je kennis hebt van Snelstart. Je werkt vaak alleen op kantoor, al heb je genoeg collega’s die even binnen komen lopen. Daarnaast heb je echt affiniteit met techniek en weet je van aanpakken.

Wat wordt er geboden?
Je komt te werken in een jong, ambitieus team die ongedwongen met elkaar omgaan in een informele sfeer. Zij bieden de mogelijkheid tot het volgen van werk gerelateerde cursussen en er zijn goede doorgroeimogelijkheden. De werktijden zijn flexibel in te vullen en het salaris is marktconform.

Morgen starten?
Graag zelfs! Maar stuur eerst je sollicitatie, inclusief recent cv en korte motivatie via onderstaande link of mail naar info@linkwerving.nl.
Dan drinken we snel een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Judith (06-14553100).

Aanmelden voor vacature

Aanmeldformulier om aan te melden voor een vacature.
  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Voeg een CV en een motivatiebrief toe. Je kan alleen pdf, doc of docx bestanden uploaden.