(1e) Autotechnicus | fulltime | omgeving Utrecht

(1e) Autotechnicus | fulltime | omgeving Utrecht

Voor onze opdrachtgever, een groot volume merk in de automotive, zijn wij op zoek naar een (1e) Autotechnicus. Het betreft een grote dealer met meerdere vestigingen in de provincie Utrecht, met eigen autoschadeherstelbedrijven en een lease-, en verzekeringstak.

Wat ga je doen?
Als (1e) Autotechnicus bij onze opdrachtgever heb je een afwisselende baan. Dat komt door de verschillende modellen, motoren en aandrijvingen binnen één van de grootste automerken in Nederland. Veel technologieën die uit de F1 afkomstig zijn zitten in deze modellen. Je werkt dus aan moderne mechanische systemen en zoekt de storingen op. Daarnaast doe je controles en keuringen, maar ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Hierbij houd je altijd rekening met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. Een technisch trainingsprogramma vanuit de importeur, maakt deel uit van jouw loopbaanontwikkeling. Met innovatieve technologie en het verder professionaliseren van vaardigheden, zorgt onze opdrachtgever ervoor dat je het beste uit je zelf zult halen. Herken jij jezelf hierin en wil je liever vandaag dan morgen sleutelen aan dit automerk ? Lees dan verder!

Wat vragen wij?
– Je bent in het bezit van het diploma (1e) Autotechnicus of bent bijna klaar met je opleiding.
– Je hebt ervaring opgedaan in soortgelijke functie, dit kan ook stage ervaring zijn.
– Wanneer je een gediplomeerd APK keurmeester bent, heeft dit voor deze functie een pre:
– Je hebt een enthousiaste en klantvriendelijke uitstraling;
– Je bent een echte teamplayer met een flexibele instelling
– En natuurlijk heb je je rijbewijs B

Wij kunnen ons voorstellen dat je interesse hebt!
Onze opdrachtgever biedt een uitdagende fulltime functie als (1e) Autotechnicus, met een marktconform salaris. Goede opleidingsmogelijkheden om de nieuwste technieken goed onder de knie te krijgen. Je komt te werken in een solide organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen.

Hebben wij je kunnen overtuigen?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie, inclusief recent cv en motivatie, via onderstaand formulier of mail naar info@linkwerving.nl. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Judith (06-14 55 31 00).

Aanmelden voor vacature

Aanmeldformulier om aan te melden voor een vacature.
  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Voeg een CV en een motivatiebrief toe. Je kan alleen pdf, doc of docx bestanden uploaden.