Medewerker binnendienst Makelaardij | Soest | INGEVULD!

Medewerker binnendienst Makelaardij | Soest | INGEVULD!

Voor een makelaarskantoor in Soest kom ik graag in contact met een enthousiaste medewerker voor de binnendienst. Een uitdagende administratieve functie met veel klantcontact!
Je komt te werken in een klein, actief en professioneel team waar samenwerken en goede communicatie belangrijk zijn.

Geen dag is hetzelfde. De ene keer ben je bezig met het maken van koopaktes en het invoeren van klantgegevens, het andere moment sta je klanten te woord over een woning of geef je informatie over nieuwe projecten. Je beheert de agenda van de makelaars en plant bezichtigingsafspraken in. Daarnaast beantwoord je de algemene mail en ben je verantwoordelijk voor het dossierbeheer. Lekker druk? Jazeker, maar jij deelt je werkzaamheden zo in dat je ook tijd hebt om brochures te maken en de etalage up-to-date te houden.

Wie ben jij?
Je bent een organisatietalent met een flexibele en enthousiaste houding naar klanten en je collega’s. Door jouw werkervaring weet je prioriteiten te stellen en behoud je altijd het overzicht. Je houdt van een open en directe communicatie en bent echt een teamspeler. Belangrijk is natuurlijk dat je heel secuur werkt en nieuwe werkzaamheden snel oppakt. Je bent 24 uur per week beschikbaar op de woensdag, donderdag en vrijdag. Startdatum is 1 augustus 2019, eerder in overleg.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?!

Wij ontvangen graag je sollicitatie, inclusief recent cv en motivatie.

Aanmelden voor vacature

Aanmeldformulier om aan te melden voor een vacature.
  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Voeg een CV en een motivatiebrief toe. Je kan alleen pdf, doc of docx bestanden uploaden.