Metaalbewerker | Soest | fulltime

Metaalbewerker | Soest | fulltime

Ben jij op zoek naar een afwisselende, uitdagende baan met veel creativiteit in een kleine en informele organisatie?
Wil je graag zien wat je maakt en ben je een tikje perfectionistisch ingesteld met wel wat geduld om een prachtig vak te leren?
Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Onze opdrachtgever is op zoek naar een handige alleskunner. Als metaalbewerker weet je vanuit complexe tekeningen de (verschillende) werkzaamheden te verrichten. Je krijgt binnen deze functie te maken met een grote diversiteit aan klanten die allemaal verschillende wensen hebben. Jij vindt het leuk om creatief mee te denken. Je hebt verstand van techniek en bij voorkeur het aansluiten en inbouwen van het cargo-Lock systeem, of je wilt dit graag leren!

Wat wordt er van je gevraagd?
Je hebt afgeronde Mbo-diploma met exacte vakken in je pakket. Je bent vooral leergierig en hebt een grote affiniteit met techniek en metaal. De Nederlandse taal beheers jij uitstekend. Het is voor deze functie van belang dat je van onbesproken gedrag bent. Het is dan ook geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en te overhandigen.

Wat krijg je er voor terug?
Je komt te werken bij een prachtig bedrijf met een ‘no-nonsens’ sfeer. Zij bieden een uitdagende, veelzijdige, fulltime baan in een gezellige en leerzame omgeving. Daarnaast een goed salaris dat met jouw ontwikkeling meegroeit en uitzicht op een vaste aanstelling.

Wil je solliciteren?
Wij ontvangen graag jouw sollicitatie, inclusief korte motivatie en recent cv, via onderstaand formulier of via de mail naar info@linkwerving.nl.
Voor vragen over deze vacature kan je bellen met Judith (06-14553100).

Aanmelden voor vacature

Aanmeldformulier om aan te melden voor een vacature.
  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Voeg een CV en een motivatiebrief toe. Je kan alleen pdf, doc of docx bestanden uploaden.